ONLINE

3 SEPTEMBER, 2021

Savjeti za priključivanje sesijama

TOKOM KONFERENCIJE:

  • Učesnici konferencije traba da imaju isključene kamere i mikrofone.
  • Tokom predavanja i panel sesija, ohrabrujemo vas da dajete komentare i postavljate pitanja u okviru opcije Chat. Možete postaviti pitanje klikom na dugme Ćaskanje, iskucavanjem poruke u okvir za tekst pri dnu prozorčića za ćaskanje i pritiskom na taster Enter.
  • Važno je da navedete kome je pitanje upućeno. Na primjer, da li je namijenjeno određenom učesniku panela ili svim panelistima.
  • Molimo vas da vodite računa o novu diskusije. Svi učesnici koji budu podsticali ili učestvovali u govoru mržnje, biće odmah isključeni s poziva i onemogućeni da se ponovno priključe razgovoru.
  • Za sve učesnike koji govore engleski biće obezbijeđen prevod. Ovu opciju možete aktivirati klikom na dugme Tumačenje pri dnu Zoom ekrana. Kada odaberete svoj jezički kanal (engleski), moći ćete da slušate prevodioca sa izvornim tonom na nižoj jačini. Da biste isključili izvorni ton, kliknite na dugme Isključi izvotni ton.

Konferencija Green Days 2021 je besplatan jednodnevni i onlajn događaj koji povezuje kreatore politika, poslovne lidere i klimatske aktiviste okupljene oko važne klimatske akcije.

Prenos konferencije uživo možete pratiti na YouTube kanalu konferencije i našoj veb stranici. Imajte u vidu da prevod nije obezbijeđen ako konferenciju pratite na ovim kanalima, već ćete čuti originalni ton i jezik govornika, bilo da se prezentacija održava na engleskom ili crnogorskom jeziku. Prevod je obezbijeđen samo za registrovane učesnike u okviru Zoom poziva.

Naposlijetku, tehnički problemi se dešavaju i najboljima, i u slučaju nepredviđenih okolnosti, nastojaćemo da problem riješimo što je prije moguće.

Hvala vam što ste dio onlajn konferencije #GreenDays2021!